اینستاگرام دکتر مولایی       

پرسش و پاسخ

سلام.مرد 36 ساله هستم 2 فرزند 3ساله و 1 ساله دارم . از کودکي دچار واريکوسل شديد سمت چپ هستم .درد هم ندارد ولي به دليل بزرگي و اذيت بودن قصد جراحي دارم لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام بيشترين علت جرتحي واريکوسل در نابتروري است ولي توصيه ميشود در موارد شديد حتي بدون ناباروري جراحي انجام شود.
باسلام پسري دادم11ساله از ابتداي تولد و پس از ختنه متوجه مشکل تورفتگي و کوچک بودن آلت درفرزندم شدم اما نظر پزشک موکول شد به سن بلوغ.الان هم با توجه به افزايش وزن مشکل حادترشده.چطورميشه درمان رو شروع کرد؟
با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت جنابعالي پسري هستم 27 ساله که بيضه راستم در ناحيه اينگونال قرار گرفته است و در محل خود قرار ندارد و بايد در دي ماه به خدمت سربازي بروم مي خواستم بدانم با توجه به زمان باقيمانده(تقريبا 1 ماه و نيم) تا اعزام، اگر الان عمل جراحي را انجام بدهم تا ماه آينده التيام پيدا مي کند و در صورت انجام فعاليتهايي مانند رژه و ورزش سنگين آيا امکان عود آن وجود دارد يا خير؟ در صورتي که عمل نکنم ايا با توجه به فعاليتهايي مانند رژه و ورزش سنگين در سربازي امکان به وجود امدن مشکلي براي بيضه اي که در محل خود قرار ندارد وجود دارد يا خير؟ با تشکر
با سلام وخسته نباشيد خدمت شما.من سي سال سن دارم،سه سال است ازدواج کرده ام.در اين مدت پشت سر هم عفونت و سوزش داشتم دارو آنتي بيوتيک مصرف کردم تا مدتي برطرف مي شود ولي دوباره شروع مي شود.1سال است درد بيضه وآلت تناسلي دارم در ضمن چندبار سونو گرافي کردم و2سال است سنگ کليه دارم با دارو برطرف شد.پارگي مقعد هم داشتم دکتر گفت نمي خواهد عمل کنم ولي در حال حاضر درد مقعد هم دارم .فعلا از درد بيضه وآلت تناسلي وهمچنين مقعد رنج مي برم به نظر شما چکار کنم
با سلام من يک سال است که ازدواج کرده ام و در اين مدت هر وقت که با همسرم رابطه داشتم يا بهتر اينکه هر وقت مني خارج شده احساس درد در بيضه چپ ميکنم به طوري که بعد از دو يا سه روز برطرف ميشود و زماني که در طول دو يا سه روز هر روز ارتباط داشته باشم اين احساس درد بيشتر ميشود. علت اين درد چيست ؟آيا بايد نگران باشم يا طبيعي است؟ در ضمن ارتباط ما هنوز به صورت سکس کامل نيست. با تشکر .
با سلام و احترام خدمت جناب آقاي دکتر من در سن بيست سالگي ، در جريان مراجعاتم به پزشک به دليل درد خفيف در بيضه هايم و انجام آزمايش اسپرم، عمل واريکوسل انجام دادم که نتايج آزمايش اسپرم بعد از عمل بهبود يافت. الان که درسن 35 سالگي قراردادم ( 2سال است که ازدواج کرده ام)، تقريبا از 6 ماه پيش براي بچه دار شدن اقدام کرده ايم اما بچه دار نشده ايم، طي مراجعه مجدد به دکتر و سونوگرافي داراي واريکوسل درجه 3 هستم، آزمايش اسپرم من به شرح زير هست: Sperm Concentration: 72 Progressive motility: 65% WHO c : Non Progressiv 15 % WHO d: Non Motile 20 Abnormal: 78 WBC/h.p.f 4-5 RBC/h.p.f 1-2 به نظر دکترم بايد عمل واريکوسل انجام بدهم از طرفي خانمم که دکتر زنان مراجعه کرده گويا تخمدان او تنبل هست و در حال درمان دارويي و بررسي سونوگرافي مي باشد. دکتر زنان با توجه به آزمايش اسپرم من به همسرم گفته نيازي نيست عمل واريکوسل انجام بدهم زيرا امکان دارد که روي اسپرم هايم اثر منفي داشته باشد. حال به نظر شما عمل واريکوسل را انجام بدهم يا خير؟
با سلام و احترام خدمت جناب آقاي دکتر من در سن بيست سالگي ، در جريان مراجعاتم به پزشک به دليل درد خفيف در بيضه هايم و انجام آزمايش اسپرم، عمل واريکوسل انجام دادم که نتايج آزمايش اسپرم بعد از عمل بهبود يافت. الان که درسن 35 سالگي قراردادم ( 2سال است که ازدواج کرده ام)، تقريبا از 6 ماه پيش براي بچه دار شدن اقدام کرده ايم اما بچه دار نشده ايم، طي مراجعه مجدد به دکتر و سونوگرافي داراي واريکوسل درجه 3 هستم، آزمايش اسپرم من به شرح زير هست: Sperm Concentration: 72 Progressive motility: 65% WHO c : Non Progressiv 15 % WHO d: Non Motile 20 Abnormal: 78 WBC/h.p.f 4-5 RBC/h.p.f 1-2 به نظر دکترم بايد عمل واريکوسل انجام بدهم از طرفي خانمم که دکتر زنان مراجعه کرده گويا تخمدان او تنبل هست و در حال درمان دارويي و بررسي سونوگرافي مي باشد. دکتر زنان با توجه به آزمايش اسپرم من به همسرم گفته نيازي نيست عمل واريکوسل انجام بدهم زيرا امکان دارد که روي اسپرم هايم اثر منفي داشته باشد. حال به نظر شما عمل واريکوسل را انجام بدهم يا خير؟
سلام ببخشيد آقاي دکتر من چند ساليه تو لمس متوجه شدم اپيديديم سمت چپ مثل حالت نرمالش که چسبيده به تستيسه نيست و زماني که اسکروتوم منقبض ميشه به صورت برجستگي مختصري بالاي تستيس ديده ميشه درد و علائم واريکوسل نداره اين ميتونه طبيعي باشه؟ ممنون
با سلام و خسته نباشيد خدمت آقاي دکتر. من يک دختر 4 ساله دارم که شديدا" دچتر عفونت ادراري شده. دکترش گفته تا سه ماه بايد داروي چرک خشک کن بخوره.لازم به ذکر هست که 14 روز دارو خورده بايد سه روز ديگه دوباره آزمايش بده و داروي بعدي رو شروع کنه. حالا من ميخوام بدونم نظر شما هم همينطوره چون سه ماه چرک خشک کن خيلي آب بدنش رو خشک ميکنه ضمن اينکه نميدونمم ضرر داره يا نه؟!اگه لازمه حضوري بيام مطب بفرماييد
سلام جواني هستم 23 ساله طول الت من حدودا8 سانت است.در برقراري رابطه جنسي ناموفق بوده ام.در حال حاضر وزن من 105 کيلو هست.يک بار لاغر کردم(72 کيلو) و مدت 8 ماه ثابت ماند ولي تغييري در اندازه آلت ديده نشد.لطفا راهنمايي بفرماييد .تشکر
سلام .حدود 3 ماه قبل عمل جراحي واريکوسل رو انجام دادم و الان يه کم درد و سوزش داره.اگه بخوام 2 ماه ديگه برم دانشگاه افسري مشکلي برام ايجاد نميشه؟؟؟عود نميکنه؟؟؟بخيه باز نميشه؟؟؟اونجا آموزشهاي سخت و تمرين رژه داره مشکلي برام نداره؟؟؟ ممنون
ا سلام خدمت شما من بعد از 2 بار احساس در در بيضه سمت چپم که علائم گوياي پيچ خوردگي بيضه بودن . دچار در عجيبي در بيضه سمت چپم شدم که همراه اون تمام پاي سمت چپم رو هم تحت تاثير قرار داده .رفتاري مثل تير کشيدنهاي ناگهاني در تمام پاي چپم و نکته ديگه اينکه يک رگ(البته اگر بنده اشتباه نکنم و رگ باشه) در سمت چپ کيسه بيضه حدفاصل بيضه چپ و محل اتصال به بدن سفت شده طوري که کاملن با دست قابل لمس هست و هنگام به داخل دادن شکم سفت تر و مشخص تر هم ميشه جوري که خودم احساس ميکنم منبع اين درد ها وتيرکشيدن ها همين رگ هست ممنون ميشم در اين مورد راهنمايي کنيد .تا به حال پيش هر دکتري رفتم تشخيص متفاوت و بي اثري ندادن
با سلام جواني 19 ساله هستم آل تم در حالت خوابيده 5 سانت و در حالت نعوظ 12 سانت ميباشد.ميخوام اين 12 سانت بشه 20 سانت به نظر شما بهترين راه چيه؟ اگر جراحي کنم چقدر هزينه داره؟
با سلام خدمت جناب آقاي دکتر ميخواستم بدونم چه کار يا اعمالي باعث بيماري واريکوسل ميشه و علت بزرگ شدن اين رگ بالاي بيضه چيه؟؟؟ممنون ميشم جواب بدين
با سلام وقتي كسي مبتلا به سرطان پروستات باشد اگر طي سه ماه گذشته سه امپول هورمون درماني تزريق كرده باشد ايا امكان عمل جراحي و برداشتن پروستاتش را دارد يه به خاطر تزريق امپولها امكان برداشتن پروستات وجود ندارد؟ باتشكر
با سلام و احترام؛ تقريبا يك ماه پيش به علت درد در زير شكم و علايمي نظير تب در بعضي اوقات، به يك پزشك عمومي مراجعه كردم. پس از انجام ازمايش ادرار معلوم شد تنها مقداري باكتري در ادرار وجود دارد. پس از مصرف انتي بيوتيك علايم بهتر نشد و درد بيشتر شد و پهلو چپ سرايت ميكرد. مجدد نزد پزشك رفتم. ايشان هم دستور ازمايش ادرار دادند. اينبار در ادارارم مقدار كمي خون مشاهده شده ضمن انكه ديگر باكتري وجود ندارد. پزشك مراجعه كردم اما نظر ايشان مبني بر عدم وجود مشكل است. با اين همه گاهي دردها مجدد به سراغم ميايد. ايا باز هم نياز به بررسي بيشتر دارد يا مشكلي وجود ندارد؟ با تشكر
سلام - بنده 28 ساله هستم و آزمايش اسپرم دادم و نتيجه اون به شرح زير است: abstinence = 3 collection/test time = 60 volume= 6 Appearance= normal Liquifaction= normal viscosity= normal PH=7.7 W.B.C= 1-2 R.B.C = not seen EP.Cell= not seen Alive sperm count= 110 Motility= 85 Morphology= 70
باسلام بنده دوسال پيش به علت واريکوسل در بيضه چپ و نتيجه ازمايش اسپرم ضعيف عمل کردم بعد از عمل عارضه هيدروسل در بيضه چپ پديدار شد وهنوز هم هست. بعد ازينکه احساس کردم رگ هاي بيضه راستم بزرگ تر شدن سونوگرافي دادم و نتيجش به صورت زير هست: اتساع شبکه pampini form در بيضه راست بدون مانور والسالوا در حدود 2.6 mm و با مانور والسالوا در حدود 3mm مي باشد. اتساع شبکه pampini form در بيضه چپ بدون مانور والسالوا در حدود 2.8 mmو با مانور والسالوا در حدود 3.1 mm مي باشد. بيضه سمت راست به ابعاد 40*23 mmو بيضه چپ به ابعاد 38*21 و هيدورسل همراه با دبري هاي اکوژن در اطراف مشهود است. اپيديم دوطرف داراي اندازه واکوژنيسيته نرمال مي باشند. اگر ميشه نتيجه بالا رو برام تفسير کنيد. بنده مشهد هستم ايا نياز به مراجعه حضوري هست يا خير؟ ممنون
باسلام پسري هستم 25ساله ومجرد در هردوبيضه چپ وراست زماني که کيسه بيضه شل باشد يک رگ چسپيده به بيضه وپايين بيضه به صورت پيچيده قرار ميگيره وقابل لمس هست .ايا نشانه دهنده بيماري يا چيز ديگريست؟
رضا هستم 37 ساله که 6 سال از ازدواج من مي گذرد. در سال اول ازدواج يک بارداري داشتيم که در هفته ششم سقط شد. با گذشت دو سال و عدم بارداري همسرم آزمايش اسپرم دادم که 17 مليون بود. 6 ماه بعد با يک آزمايش ديگر تعداد 34 مليون ثبت گرديد. با مشاوره متخصص زنان IUI با دو مليون اسپرم شسته شده با تحرک 90 درصد انجام گرفت که ثمر بخش نبود . بعد از گذشت مدتي تصميم جدي براي بارداري به هر قيمت گرفتيم و با مراجعه به بيمارستان نازايي زير نظر متخصص رفتيم.با معرفي آزمايشگاه جديد تعداد اسپرم 100000 شده بود.دکتر آزمايش هورمون و مجاري مني بر (سونوگرافي)و پروستات را نوشتند که نتايج هرمون (LH 3.4,FSH 1.1 ,TESTOSTERONE 4.6,ESTRADIOL 43.2 ,PROLACTIN 5.6 ) و به مدت دو ماه هورمون هاي HCG, HMG تزرق کردم اما تعداد اسپرم به صفر تقليل يافته بود.به توصيه دکتر شروع به استعمال ويتامين E و کلوميفن و قرص روي و WELLMEN به مدت دو ماه کردم. متعاقب آن آزمايش کروموزم انجام دادم. و کروموزوم به صورت 46XY بود.و باز جواب آزمايش منفي بود. لذا عمل بيبوسي از هر دو بيضه انجام گرفت که دو سيکل پنج عددي اسپرم فريز شد. بعد از لقاع از طريق ميکرو انجکشن و با گذشت دو روز روند تقسيم سلولي متوقف شد و جنين تشکيل نگرديد. سوال بنده اين است. آيا امکان بهبودي وجود دارد؟
سلام. خسته نباشيد،آقايي هستم ??ساله که ?? ساله پيش ?کليه ام را از دست دادم ??پيش در اثر جراحي تنگي مجرا عفونت بعد عمل يه بيضه ام را از دست دادم ولوله اسپرم بيضه بسته شد،آيا با عمل امکان باز شدنش هست؟با تشکر
سلام پسر 4 ساله اي دارم که با مشکل بسته بودن مقعد و داشتن يک کليه به دنيا آمد با انجام چند مرحله جراجي بسته بودن مقعد رفع شد اما تنگي شديد مجراي اداراي و برگشت ادرار به مثانه دارند و مرتب دچار عفونت اداراي مي شوند تحت نظر يک متخصص در تهران بودند و بعد از حدود يک سال با انجام سيستوسکوپي در چندمرحله هنوز درمان نشده اند نزديک يک سال تنها با زدن سوند ادرار مي کنند. خواهش مي کنم بفرماييد آيا درماني وجود دارد. خواهش مي کنم خواهش مي کنم خواهش....
با سلام اقاي دکتر جواني 18ساله هستم و علاوئم بيماري واريکوسل دارم و با تحقيقاتي که انجام دادم متوجه شدم که علت اصلي اين بيماري خود ارضايي ميباشد،اين در حالي است که من اصلا خود ارزايي نکرده ام ،ميخواستم بدانم پس چرا من دچار اين بيماري شده ام ؟. لازم به ذکر است من ورزش فوتبال انجام ميدم و چندين با ضربه به بيضه هام برخود کرده،آيا اين ضربات باعث اين بيماري شده است؟ممنون ميشم جواب بدين.
سوال اقاقي دکتر .من قبلا يک لکه صصورتي رنگ روي التم ديدم پيش يک متخصص رفتم گفت چيز حادي نيست و محلول پودوفيلين و پماد مسيلينون تجويز کرد.اول از محلول استفاده کنم يا از پماد؟بعد از چند ساعت؟ تا کي؟چه مدت طول ميکشه که لکه از بين بره؟
با سلام خدمت دکتر گرامي وتشکر از اينکه وقت براي جواب به سوالات ميزارين . اينجانب فاقد بيضه چپم . ميخام پروتز بزارم در مورد هزينش با دفترچه بيمه سلامت ميخام بدونم ؟ وايا دکتران عمومي متوجه ميشن که پروتز گذاشتم ؟ با توجه به اينکه اينجاني از شهرستان ميخام بيام امکان داره در همان جلسه اول عمل را انجام بدهيد يا وقت ميدهيد براي يه تاريخ ديگر؟
سلام اقاي دکتر.خانمي هستم37ساله چندماهي است بامردي50ساله ازدواج کردم.هيچکدام قبلاسابقه ازدواج نداشتيم.بعدازچندماه هنوزموفق به برقراري رابطه جنسي نشديم.اول اينکه خودم خيلي ميترسم ماهيچه هام سفت ميشه ودردشديدي دارم به محض اينکه شوهرم قصدبرقراري رابطه جنسي داردودرابتداي کاردچاردردشديدميشم واوهم ميترسدوالتش زودشل ميشودبدون ارضاشدن.دوم اينکه نميدونم شوهرم مشکل ناتواني جنسي دارديانه چون التش زودراست ميشودوزودهم شل ميشود.نميدانم به دليل ترس واسترسي است که من منتقل کردم يااومشکل دارد.به متخصص اورولوژي مراجعه کرديم ازمايش دادبعدهم داروي تيافيل20سبپروفلوکساسين500ناپروکسن250افروديتدادن که بعدازدوروزمصرف شوهرم دچاردردهاي شديدي درپاهاش شدبه طوري که اروم وقرارنداشت.داروهاروقطع کرد.نميدونم چيکارکنم لطفاراهنمايي بفرماييد.ممنون
سلام آقاي دکتر من?? ساله ام و شهرستان هستم و حدود يک سال هست که سوزش و تکرر ادرار دارم با مراجعه به دکتر داخلي، سونوگرافي دو مرتبه از نواحي مختلف(کليه، پروستات، بيضه ها) برايم نوشتند و به همراه ازمايش هاي ادرار. در نهايت گفتند چيز خاصي نيست يه مقدار جزيي پروستات بزرگ شده.و اغلب داروهاي عفوني مثل سيپروفلوکساسين برايم تجويز مي کنند و مشکلم تا يه مدت حل مي شود.اخيرا” اين سوزش و تکرر ادار توام با درد از ناحيه زير شکم(بالاي آلت تناسلي ) شده و درد آن به بيضه ها هم کشيده مي شود.خواستم حضرتعالي نظرتون را بفرماييد.
با سلام و وقت بخير.چند وقته يک زايده خيلي کوچک روي الت تناسلي ميبينم.ريزه رنگشم صورتي بود الان کمرنگ سفيد شده.اين زايده چيه؟
با عرض سلام و آرزوي سلامتي خدمت دکتر مولايي، مشکلي که من دارم به شرح زير است من 40 سالمه، 15 سال پيش طي يک نزديکي محافظت نشده دچار عفونت ادراري شدم و به علت درمان ناقص دچار پروستاتيت مزمن شدم، 15 ساله که از سوزش ادرار مزمن رنج ميبرم، بعداز ادرار کردن حالت لرز دارم، حتي در مواقع عادي هم احساس سوزش در مجاري ادرار دارم، طي اين 15 سال حداقل 20 بار به متخصص کليه و مجاري ادرار مراجعه کردم، در مراجعات اخير، طول درمان رو کامل کردم، حتي به محض تمام شدن داروها، دوباره همان داروها رو تکرار کردم دو نمونه از نسخه هاي تجويز شده: 1) سيپروفلوکساسن- داکسي سايکلين - فلوکستين - پرازوسين - اورتيدين - ناپروکسن - نشستن در لگن آب گرم که اين نسخه باعث بهبودي کامل من شد ولي چون زودانزالي داشتم طي يک نزديکي، از تکنيک فشار استفاده کردم که متاسفانه باعث برگشت بيماري و سوزش ادرار مزمن دوباره شد 2) لووفلوکساسين - مترونيدازول - تامسولوسين- بروفن که نسخه اخير متاسفانه تاثيري نداشته لطفا کمکم کنيد، با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت جناب آقاي دکتر مولايي. بنده جوان ?? ساله هستم.? روز قبل رابطه جنسي داشتم که در حين برقراري ارتباط جنسي به آلت تناسلي ام فشار وارد شد و صدايي مانند شکسته شدن استخوان در انتهاي آلتم شنيدم و سپس آلتم بلافاصله پس از يک دقيقه نعوظش را از دست داد و از آن روز ديگر نعوظ کاملي ندارم و بلکه کم و کمتر شده.و از آن روز در ناحيه آلت تناسلي ام درد و يا تورمي مشاهده نکردم. و از آنجا که خجالت کشيدم به دکتر مراجعه کنم به سايت شما مراجعه کردم. ميخواستم بدونم بايد چيکار کنم؟! خواهش ميکنم جواب بنده رو بدين.و اگر لازم است حضوري به مطب شما بيايم!!!
سلام و خسته نباشيد. بنده سي ساله هستم. و تقريبا مدت يک الي دو سالي است که بعد از برقراري تماس جنسي با همسرم در قسمت سر آلت تناسلي دردشديدي دارم. و نزديکي مجدد در همان زمان را برايم سخت ميکند.. ممنون ميشم که بنده رو راهنمايي کنيد
با سلام . اينجانب در کودکي بيضه نزول نکرده داشتم . در سن 8سالگي عمل کردم ودر حدود يکماه بعد بر اثر ضربه اي که به بيضه وارد شد بيضه سمت چپ برگشت کرد ولي در اون زمان متوجه نشدم الان هم موندم چکار کنم . در بانک قبول شدم .چکار کنم که در معاينات متوجه نشن . ميشه پروتز گذاشت .خواهشمندم هرچه سريعتر جواب رو برام ايميل کنيد .تا اگر نياز هست حضوري خدمتتان برسم .
با سلام خدمت شما موقع رفتن به دستشويي و پس از اتمام ادرار ،بر اثر فشار به الت تناسلي ،يکي دو قطره ادرار بيرون مياد.درخواست راهنمايي علت و درمان را داشتم با تشکر از لطف شما
با سلام. جواني هستم 25 ساله و مجرد آلت تناسلي بنده دچار انحنا مي باشد به طوري در حالت نعوظ تقريبا 30 درجه به سمت چپ و 110 درجه نسبت به شکم انحنا دارد.ضمن اينکه خود آلت در حالت نعوظ کمي خميدگي در قسمت ابتداي آلت(base)دارد که وقتي به نوک آلت فشار وارد ميکنم از آن قسمت دچار انحناي بيشتر مي شود.آيا راه حلي براي مشکل بنده وجود دارد؟واقعا نگرانم خواهش ميکنم راهنماييم کنيد ممنونم
سلام اقاي دکتر مولايي من شديدا به کمک شما احتياج دارم من سه سال است ازدواج کردم و از بلوغ به صورت کم نعوض داشتم اما الان به صفر رسيده و مشکلات زيادي براي من و همسرم پيش امده و زندگيم دارد از هم مي پاشد لظفا کمکم کنيد
سلام براي درمان جراحي پروستات کدام روش جراحي بهتر است بسته يا باز ?
با سلام.خانم بنده 3 ماهه باردار هستن.متاسفانه در مثانه ايشان يک توده رويت شده که نياز به جراحي دارد.با نظر پزشک معالج اين عمل در ماه 3 تا 4 انجام خواهد شد.با توجه به اينکه از داروهاي شيمي درماني بعد از برداشتن توده استفاده ميشود.اما با توجه به بارداري ايشان پزشک متخصص از اين دارو تا بعد از زايمان نمي خواهند استفاده کنند.سوال من اين است که ايا اين دارو ها واقعا براي جنين ضرر دارد.دوم اينکه تزريق نکردن اين داروها حين برداشتن توده موجب مشکل در آينده نخواهد شد. ايشان 30 ساله هستند و هيچ علامتي هم ندارند.( وجود توده به صورت اتفاقي و حين سونوگرافي جنيني مشخص شد). آزمايشات ادرار ايشان هم کاملا نرمال مي باشد.
باعرض سلام خدمت شماپسرم ?سالشه وزنش 31کيلوگرم هست درزمان تولدآلتش نرمال بوداماباگذشت زمان ورشد آلتش نهفته و خيلي هم کوچک شده لطفاراهنمايي بفرماييد
سلام خسته نباشيد,من دانشگاه افسري قبول شدم ميخواستم بدونم پزشک هاي اونجا از کجا ميفهمن من خودارضايي داشتم يانه؟؟؟ايا راهي هست که متوجه نشه؟؟
سلام ايا با رژيم غذايي خاصي مي شود جنسيت جنين را تعيين کرد ?
سلام.من آلتي با طول 10 سانتي متر و قطر کم دارم. 24 ساله هستم . و اين موضوع باعث مشکل ميان من وهمسرم شده است و از نظر فکري خيلي درگير اين موضوع شده ام.آيا چاره اي دارد براي افزايش طول آلت؟ لطفا راهنماييم کنيد . با تشکر
سلام ايا براي درمان بي اختياري ادراري بوتاکس تزريق ميشود?
سلام ،خسته نباشيد،پسري چهار ساله دارم که مشکل تنگي مجراي ادرار داره يک بار دربيمارستان جراهي انجام داد ولي مشکلش حل نشدموقع ادرار درد داره ازتون راهنماي ميخوام که چيکار کنم نميتونه راحت ادرار کنه خواهش ميکنم راهنمايم کنين
سلام خسته نباشيد بنده به علت درد در ناحيه بيضه سمت راست به دکتر مراجعه کردم به علت مشکوک بودن به واريکوسل برام سنوگرافي نوشتن جوابش رو گرفتم ميخواستم شما هم مطالعه کنيد ببينيد براي ازدواج و بچه دار شدن به مشکلي بر نميخورم ايا نياز به عمل دارد يا نه؟آزمايش اسپرم لازم هست؟ جواب سنوگرافي هر دو بيضه در داخل ساک اسکتروم با سايز و اکو پارانشيم نرمال رويت شدند. بيضه سمت راست به ابعاد 43/18 mm و بيضه چپ به ابعاد 45/18 واريکوسل بصورت دو طرفه رويت شد. ديامتر وريد اسپرماتيک چپ در حالت ايستاده قبل از مانور والسالوا 2/5mm و بعد از مانور والسالوا 2/7 mm و در سمت راست قبل از مانور واسالوا 2/6 mm و بعد از مانور والسالوا 2/8 mm مي باشد. هيدروسل واضح رويت نگرديد. اپيديديم در دو طرف سايز و نماي نرمال دارد
بهترين روش براي درمان سنگ کليه که چند نوبت به سنگ شکن جواب نداده چيست؟
با سلام ايا براي درمان واريکوسل به جاي جراحي ميتوان از اي وي اف استفاده کرد ?

--%>

درباره دکتر محمود مولایی

دکتر محمود مولائی در سال 1380 فارغ التحصیل دکترای عمومی گردید و در سال 1388 پس از گذراندن دوره تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی ( ارولوژی) در مشهد شروع به فعالیت کرد .

از دیگر فعالیت های دکتر محمود مولایی می توان به تاسیس مرکز جراحي پارسيان ، مرکز سنگ شکن آفتاب و مرکز تخصصي ارولوژي آرمان اشار ه کرد .

در حال حاضر ایشان به عنوان جراح و متخصص ارولوژی در زمینه های کلیه و مجاری ادراری ، تناسلی ، پروستات ، ناباروری ، و بیماریهای آمیزشی مشغول فعالیت می باشند